NEJCENNĚJŠÍ JE OSOBNÍ ZKUŠENOST

Na trhu je k dostání nepřeberné množství potravinových doplňků zaměřených na řešení různých problémů a někdy je těžké se v nich vyznat, proto jsme se rozhodli ve spolupráci s vědeckými týmy vyvinout vlastní produkt. Náš komplexní prémiový a celostní nápoj HEALTH & BEAUTY DRINK vznikl s vizí pomáhat k lepšímu zdraví i životnímu pocitu, řeší mnoho problémů zároveň, a navíc jej ocení ženy i muži. A jaké jsou naše zkušenosti po dvou měsících užívání a první ohlasy klientů?  

Po mnoha měsících diskusí o tom, co by měl takový ideální doplněk stravy umět a téměř půl ročním vývoji ve spolupráci s poradkyní vědeckých týmu společností Weishardt International a Nexira, jsme připravili komplexní prémiový celostní nápoj „Eternal Holistic Care – Health & Beauty Drink“, který má jedinečné vlastnosti. Je to antioxidant, diuretikum, je bioaktivní a také probiotický, regenerující, harmonizující, redukuje hmotnost a má anti anting vlastnosti. Jedinečná směs pečlivě vybraných aktivních látek v prémiové kvalitě jejichž účinnost na lidské zdraví je vědecky ověřená byla vybavena praktickým ekologickým balením a originální etiketou, která je malým uměleckým dílem a sbírání osobních zkušeností mohlo začít. Sama mám zkušenost s mnoha potravinovými doplňky a v rámci své novinářské práce jsem měla možnost testovat novinky i stálice na trhu. V mnoha případech byla originální jen etiketa a marketing. Již v minulosti jsem, ale zjistila, že pro úspěch produktu je nejdůležitější je kvalita aktivních látek.

Zásadní je při užívání potravinových doplňků pravidelnost a důslednost. Zázraky se zpravidla nedostavují na počkání. V tomto je, ale Health & Beauty Drink výjimkou. První účinky si totiž můžete užívat již po pár dnech. Vliv na trávení a zažívání je skutečně blahodárný. Podporou správné peristaltiky střev zmizí pocit plnosti a společně s pocitem lehkosti nohou i rukou se budete cítit štíhlejší a v lepší kondici ještě dříve, než začnete skutečně hubnout. Příjemné překvapení pro mne osobně bylo právě v hubnoucím efektu. Již během prvního měsíce jsem se vešla do svých oblíbených šatů, které jsem nosila před Covidem. Od doby pandemie se mi zhubnout nedařilo a můj šatník přetékal oblečením, které mě stresovalo. Dnes po dvou měsících užívání mám nejen o 6 kg méně, ale také lepší pleť a daleko rychleji mi rostou i vlasy. (Kateřina Černá, spisovatelka)

Od samého začátku jsem měla možnost sdílet své postřehy s autorkou vize a zakladatelkou Podnikatelské Platformy Helas Helenou Kohoutovou, která se na testování produktu těšila ze všech nejvíce.

Kromě téměř okamžitého efektu na správnou funkci peristaltiky střev a vyladění zažívání jsem velmi potěšená beauty efektem. Moje kadeřnice si všimla již po měsíci zlepšení kvality vlasů i rychlejšího růstu. Vlasy mám momentálně po lopatky což byla dlouhou dobu nedosažitelná délka. Po čtrnácti dnech užívání se mi také ztratily kruhy pod očima, zpevnily kontury obličeje, ztratily se také otoky, a tak celý obličej působí zářivějším a štíhlejším dojmem. A pak přišla ještě jedna velmi zajímavá a překvapivá zkušenost, a to jsou oči. Po prvním měsíci užívání jsem si uvědomila, že nepoužívám brýle na čtení, které jsem si krátce předtím pořídila. Jasným důkazem jak, že to funguje je fakt, že při přestávce v užívání se mi zrak opět zhoršil. Po vynucené pauze, kterou způsobily infekční gastro potíže se dnes opět vracím k pravidelnému užívání. (Helena Kohoutová, podnikatelka) 

Nadšených reakcí, ale máme už mnohem víc.  A báječné zkušenosti našich klientek nás každý den utvrzují v tom, že jsme se vydali správnou cestou. Největší efekt cítí zejména v podpoře správné peristaltiky střev a jejich vyprazdňování, konečně se mnoha z nich podařilo zbavit pocitu nadýmání. Nápoj přináší pocit lehkých končetin včetně mizení otoků nohou i rukou. Dobré zažívání od jícnu po střevo – skvělé trávení a s tím spojený výrazný hubnoucí efekt. Z estetického hlediska jsou nadšené, že jim „splaskl“ obličej a mají lepší kontury, tj. celkově vyžehlenou pleť – říkají, že jim zmizely pavučinky vrásek, váčky pod očima i „černé tečky“. Chválí si lepší vlasy i kvalitu nehtů, které se tolik netřepí a nelámou. Několik klientek nám potvrdilo, že Beauty drink, je první produkt, který jim pomohl zmírnit či úplně odstranit výraznou dermatitidu v obličeji. Nápoj rozhodně podpoří rychlejší regeneraci po estetických či chirurgických zákrocích. Hlavními ingrediencemi jsou baobab a akáciová guma, bio extrakt z kaktusových plodů, hydrolyzovaný rybí kolagen s cysteinem (to je základní věc), bio extrakt z plodů Acerola s obsahem přírodního vitamínu C. Suroviny jsou vyrobeny na základě vědeckého výzkumu a potvrzených výsledků. Mezi našimi klienty je i řada lékařek, které byly velmi mile překvapeny výsledky na sobě samých, díky tomu vznikl i zájem o spolupráci. Kromě toho, že si produkt hned během prvního měsíce na trhu oblíbily desítky žen i mužů máme radost hlavně z toho, že jsou to lidé z různých oborů i věkových skupin. Velmi aktivní a kreativní ilustrátorka knih a idea maker Barbora Balgová nám napsala:

Mám za sebou měsíc užívání. Balení Health & Beauty Drink skutečně vyšlo přesně na 30 dní s tím, že jsem si dávala každý den jednu odměrku. Doporučené dávkování je 1- 1,5 odměrky. Já jsem užívala jednu odměrku každé ráno a první dva týdny jsem žádné zvláštní účinky nepociťovala. První efekt se dostavil až po dvou týdnech kromě toho účinku, který přišel po několika dnech kdy se mi upravilo zažívání. Zhruba po třech týdnech jsem viděla, jak z pleti zmizela únava a drobné vrásky. Když má člověk špatný režim a dvanáct hodin denně sedí u počítače, působí na něj modré světlo, má málo spánku, tak je pleť unavená a zašedlá. Používáním Health & Beauty Drink byla pleť napnutá, zářivější, vymizely mi drobné vrásky a troufám si říct, že užívání tohoto produktu je srovnatelné s jednou dávkou plazma liftingu. Také mi po měsíčním užívání hodně narostly řasy. Předtím než jsem jej začala užívat jsem měla období, kdy se mi kvůli špatnému odličovači hodně zkazila jejich kvalita a zrovna v tomto období mi pomohl vrátit se do formy Health & Beauty Drink. Často používám na řasy kvalitní séra jako je například Hair Plus a řasy pak působí opravdu zdravým a hustým dojmem a v době kdy jsem začala používat Health & Beauty Drink jsem nepoužívala sérum a moje řasy byly poškozené. Po měsíci užívání se kvalita zlepšila jako při užívání séra.  

S užíváním Health & Beauty Drinku mají ovšem první zkušenosti i muži.

Moje žena stále něco testuje a hledá cesty k tomu, aby byla zdravější. Díky ní jsem měl možnost vyzkoušet Health & Beauty Drink. V první fázi se mi vyladilo zažívání a  po zhruba třech týdnech i zlepšil také zrak. Po brýlích na čtení teď už nesahám tak často a používám je jen výjimečně. Celkově se cítím méně unavený a podařilo se mi vrátit také k původní „před Covidové“ váze. (Martin Černý, režisér)

Health & Beauty Drink si oblíbily i známé osobnosti a herečky jako je Vlastina Svátková. Každodenní radost nám dělají také reakce aktivních žen z byznysu, podnikatelek, co pracují pod velkým tlakem a hledají v životě balanc a způsob jak se přirozeným způsobem udržet v kondici.

Z Health & Beauty Drinku jsem nadšená. Pocítila jsem zlepšení funkce celého GIT a podařilo se mi snížit také hmotnost. Mám daleko více energie, beauty efekt se promítl do kvality pleti. Health & Beauty Drink mi pomohl s navozením celkové harmonie těla. (Vladimíra Štěpánová, majitelka New Water Meaning a vítězka OCP)

V užívání potravinových doplňků nejsem příliš důsledná, a tak jsem si na první efekt musela počkat. Po čtrnácti dnech se dostavil pocit lehkosti nohou a vyladění zažívání, následovala příjemná změna v celkové kondici těla a všimla jsem si také vyhlazené pleti.(Martina Jiřičková Žočková, zakladatelka developerského holdingu Atira GROUP)  

Aktuálně mi nešlo nejvíc o věčnou krásu (Eternal Beauty), ale mnohem více o Eternal Health. Dávám si dohromady tělo po půlroční chemoterapii. Chtěla jsem především podpořit zdraví a kvalitu střevního mikrobiomu, protože má zásadní vliv na imunitu a samoléčebné schopnosti organismu. Účinky Drinku na tělo uvnitř i zvenčí jsou jasně patrné. Cítím se lehčí, pohyblivější, osvěžená. A pociťuju pohodu při péči o sebe, která je nejen užitečná, ale (na rozdíl od mnoha ozdravných prostředků) i příjemná na chuť. (Darina Vodrážková, podnikatelka)

Health & Beauty Drink mi přinesl pocit lehkých nohou a dobré trávení. (Martina Kyselková, majitelka firmy Kv.Řezáč) 

Již po prvním balení Health & Beauty Drinku se mi přestaly třepit nehty, mám zářivější pleť a cítím více energie. (Andrea Bednářová, majitelka Envirocont)

Velkou radost máme také z toho, že náš produkt bude distribuován do lékařských, zdravotních a regeneračních center, kde bude výhradně k zakoupení. Některá centra jej již mají v běžné nabídce, některá ho dokonce mají jako zdravý welcome drink při vstupu.

www.eternalbyhelena.cz/beautydrink